Tervetuloa BokaLiverpool.com-sivustolle, järjestämme hinta-laatu suhteen parhaat matkat jalkapallon Meckaan, Liverpooliin

Meillä on ollut kannattajia Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta matkoillamme. Nyt haluamme myös tarjota matkoja Liverpoolin suomalaisille faneille. Sen takia olemme nyt avanneet suomenkielisen sivun meidän sivustollamme. Olemme huomanneet että kiinnostusta löytyy yhä enemmän. Kaikki yhteydenotot tapahtuu Vaasassa asuvan Kenneth Södergårdin kautta, joka myös ajoittain toimii oppaana
matkoillamme. Jos olet kiinnostunut tai sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä!

Kaikki meidän paketit sisältävät 3 yön majoituksen, aamiaisen ja ottelulipun (jos muuta ei mainita).

Jokaiselle viikonlopulle teemme oman ohjelman, mistä voi valita itselle kiinnostavia tapahtumia. M.m kiertoajeluja, pubikierroksia ja ravintola iltoja. Yritämme tarjota mahdollisimman vaihtelevaa ohjelmaa, että saatte paljon elämyksiä Liverpool matkoillamme.
Varaus tapahtuu niin että maksatte ilmoittautumismaksun, joka on 130 €/ henkilö. Loppumaksu suoritetaan 30 päivää ennen lähtöpäivää.

Tietenkin lähetämme laskunkin jos varaatte matkan.

Yhteystiedot:
Kenneth Södergård
kena@bokaliverpool.com

Hotell

Käytössämme on kaksi eri hotellia
———-
Days Inn Hotel, 3***

James Street, L2 7PQ, Liverpool, UK

http://www.daysinnliverpool.com
Days Inn:stä on tullut meidän matkustajien suosikkihotelli. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, jossa on raikkaita huoneita, maistuva aamiainen seisovasta pöydästä ja hyvä baari/ ravintola joka on myöhään auki.
Hotellissa on 154 huonetta ja kävelet sieltä viidessä minuutissa Liverpool One alueelle. Jos asut Days Inn:ssä tulet aika varmasti juomaan muutama olut pubissa The Liverpool Pub joka on ihan hotellin vieressä.
Kaikissa huoneessa on ilmainen Wi-Fi.
———-
Dolby Hotel, 2**

36-42 Chaloner Street
Queens dock, L3 4DE,
Liverpool

http://www.dolbyhotels.co.uk
Dolby Hotel sijaitsee kunnostetussa satama-alueella Albert Dock:issa. Tällä alueella löytyy myöskin useampi eri ravintolaa ja paikka on vain n 5 min kävelymatkan päästä keskustasta.

Jos haluat edullisemman majoituksen, tämä hotelli on hyvä vaihtoehto. Huoneet ovat tosi raikkaita ja palvelu on hyvä. Hotellista löytyy baari/ ravintola ja kesällä terassilla voi nauttia oluesta ja hienosta satamamaisemasta, todellista harmonia!

WiFi löytyy hotellissa.

———-

LENNOT

FINNAIR (www.finnair.fi) Vaasa / Helsinki – Manchester
SAS (www.sas.se) Vaasa – Arlanda – Manchester
Ryanair (www.ryanair.se) Tampere – Lontoo (Skavsta – Liverpool)
LINJA-AUTO

Megabus (www.megabus.com) – Halpayhtiö joka liikennöi m.m. Lontoo – Liverpool
National Express (www.nationalexpress.com/)

JUNA

Directrail (http://www.directrail.com/manchester_liverpool_train.html)
Railsaver (http://www.railsaver.co.uk/)
National Rail (http://ojp.nationalrail.co.uk/en/s/planjourney/query)

TAXI

Jos lennät Manchesteriin ja olette 3 henkilöä tai enemmän niin kannattaa ottaa taksin. Autamme mielellään järjestämään taxin Liverpoolista joka hakee teidät. Silloin ei tarvitse tukea Manchesterin taxiyhtiötä (tunnettuja ottamaan ylihintaa Liverpool matkoista). Matkan hinta Manchesterista suoraan hotelliin on 50 puntaa. Annamme mielellään lisäinfoa.