Vi på BokaLiverpool har god erfarenhet av konferensresor kombinerat med fotboll till Liverpool och hjälper er att ta fram det bästa ur ert företag. Kom ihåg att en konferensresa utomlands inte behöver bli dyrare – bara väsentligt mycket roligare. Vill ni stärka sammanhållningen och öka effektiviteten på arbetsplatsen är en konferensresa det bästa sättet. På förmiddagarna håller ni konferens och på eftermiddagarna kopplar ni av med pubbesök, golfrunda, Beatlestur eller lite shopping.

Fördelen med att åka utomlands är att 100-milsregeln slår till och alla kan ha precis så roligt som de vill ha på konferensen. Ger garanterat roliga internstories på företaget för lång tid framöver och dessutom får ni se toppfotboll och golfa.

Vi jobbar direkt med Liverpoolbaserade företag som levererar efter just era önskemål.

Vi sköter allting från flygbokning (genom samarbetspartner) till flygplatstransfer, middagar, konferensluncher, hotell, matchbiljetter, Beatles-tourer. Möjlighet finns även att boka upp en fotbollslegend som spelat i Liverpool FC under storhetstiden på 70- och 80-talet som föreläsare.

När ni bestämt er för att sitta i en lounge och njuta av en trerätters lunch samtidigt som ni blickar ut över legendariska Anfield, kontakta oss!