Info om staden
Liverpool är en stad som, framför allt i Sverige, fått oförtjänt mycket negativ kritik. Det skrivs att det ska vara en skitig och grå hamnstad, en uppfattning som knappast delas av de personer som varit där. Staden har på senare år genomgått en helrenovering, något som gjordes inför att staden var kulturhuvudstad i Europa 2008. Fram har en mysig stad växt som även erbjuder det en storstad skall erbjuda.
Staden har ett stort utbud av affärer och det nybyggda enorma köpcentret Liverpool One är ett måste även för de som inte är intresserade av shopping. Det består av tre våningar och flera hopbyggda hus och innehåller en mängd olika affärer, bl.a. den nya Liverpoolshopen.

Under tiden du shoppar och gör staden finns det otaliga ställen där du kan fukta strupen och du behöver aldrig känna dig törstig.

När det blir dags för match ska du självklart åka upp till Anfield i tid för att avnjuta atmosfären i lugn och ro för att hinna ladda med ett matchprogram och en pint på någon av pubarna runt arenan. Väljer man att gå på Park eller Albert som ligger närmast Anfield får man vara beredd att trängas och att ryckas med i någon av de sånger som går på högvarv! Vill man ha lite mera lugn och ro rekommenderas The Sandon en bit ner, som är en stor pub i två våningar som sväljer en hel del folk och där det oftast går att få ett bord att sitta vid om man är ute i tid.

Tänk på att inte boka upp för mycket av helgen med aktiviteter utan använd tiden till att uppleva staden. Du kommer inte bli besviken!

Vill du ha kompletterande eller någon annan information tveka inte att höra av dig via mail eller telefon!