Vi har många års erfarenhet av fotbollsresor till Liverpool och ambition är alltid att ha minst en reseledare på plats som tar hand om alla som åker. Vid sidan av fotbollen ordnar vi middagar/tourer och ställer upp 24h/dygnet för att göra eran resa till den bästa. Eftersom vi använder oss inte av några agenter är priserna de mest prisvärda du kan hitta. Jämför gärna med andra resebolag. 
Enligt reselagen så måste alla resebolag som ordnar paketresor ställa säkerhet hos kammarkollegiet så självklart har vi gjort det. På Kammarkollegiets hemsida kan du läsa mer om vad som gäller och även söka på företag som har ställt säkerthet. Vi rekommenderar er att enbart boka med en researrangör som ställt alla säkerheter. Det är en trygghet för dig som resenär.
Jag som driver företaget heter Carl Stam och är Liverpool-supporter sedan 20 år tillbaka. Jag har bott i Liverpool och har fortfarande kvar boendet i staden. Det har självklart blivit en hel del matcher på Anfield och jag är redo att dela med mig av alla erfarenheter jag fått med mig genom åren.
Ambitionen är att det alltid ska finns en reseledare med på varje resa. Säsongen 2014/2015 var vi på plats 18 av 19 hemmamatcher i ligan.
Ja, anmälningavgiften (1000kr/person) räknas av det pris som anges. Exempelvis om en resa kostar 1990 kr och du betalar in 1000 kr i anmälningsavgift så slutbetalar du bara 990 kr.