Kommande Evenemang

Laddar Evenemang

← Tillbaka till Evenemang

Carl Stam Travel

http://bokaliverpool.com

Lite snitsig text om Carl Stam Travel

2019-03

kr4690

Liverpool FC v Tottenham

30/3

Liverpool tar emot Tottenham på Anfield i något som på senare år varit en toppmatch. Viktiga poäng står på spel. Vilka hotellnätter ni väljer att stanna kan ni välja helt själva. Tänk dock på att matcherna kan flyttas tills TV spikat sina matcher. Det sker normalt sett 6-8 veckor före match.

Klicka här för information »

2019-04

kr4990

Fotbollshelg i Tyskland med Anders Limpar

12/4 - 15/4

Häng med på en magisk helg i ett av de bästa, om inte det bästa landet att se Fotboll live. 12-15 april åker vi till Tyskland för en fotbollshelg tillsammans med landslagslegenden Anders Limpar. Vi kommer bo i centrala Düsseldorf och huvudmatch för helgen är Dortmund – Mainz. Ett Dortmund som i skrivande stund leder Bundesliga. Upplagt för viktig match! Beroende på hur spelschemat spikas längre fram kommer vi kunna erbjuda extra matcher i närområdet som tillägg. Förra säsongen fick…

Klicka här för information »
kr4690

Liverpool FC v Chelsea

13/4

Liverpool – Chelsea, stormatch i vårvärme. Det blir inte bättre än så. Vilka hotellnätter ni väljer att stanna kan ni välja helt själva. Tänk dock på att matcherna kan flyttas tills TV spikat sina matcher. Det sker normalt sett 6-8 veckor före match.

Klicka här för information »
kr4290

Liverpool FC v Huddersfield

27/4

Liverpool tar emot Huddersfield på Anfield sista helgen i April. Vilka hotellnätter ni väljer att stanna kan ni välja helt själva. Tänk dock på att matcherna kan flyttas tills TV spikat sina matcher. Det sker normalt sett 6-8 veckor före match.

Klicka här för information »

2019-05

kr4690

Liverpool FC v Wolverhampton

12/5

Säsongens sista match och Liverpool ställs mot Wolves. Får vi se bucklan lyftas på Anfield? Eftersom det är sista matchen för säsongen är matchdatum redan fastställt.

Klicka här för information »
+ Exportera evenemang